11-14-2013, 15:26
mysle ze wystarczy podwyzszyc atak bazowy z 65 do 85 lub 90 i spokojnie to poprawi balans gry.
Lotr/Knecht
|
11-14-2013, 15:26
mysle ze wystarczy podwyzszyc atak bazowy z 65 do 85 lub 90 i spokojnie to poprawi balans gry.
11-14-2013, 15:42
11-14-2013, 15:43
Zobaczcie w topce, praktycznie nie przybywa nowych knechtow ... sami lowcy i lotrzy. Dlaczego ? bo knechtem 70 lvl bije sie wieki ... lowca 70 moze wbic w 4 tygodnie. Musi byc jakis bonus bo ta profesja po prostu wyginie ...
![]()
11-14-2013, 15:49
Tach majac te 20-25 ataku wiecej bazowego jestes do przodu o 4-5 poziomow wiec mozesz je dac albo w bf albo w hp dzieki temu exp stanie sie latwiejszy i na fladze jestes w stanie sie wyleczyc podczas ataku lotra na cieniu.
11-14-2013, 16:11
Lotr jak mu sie skonczy cien tez jest bez szans bo schodzi na hita od knechta, cien nie jest wieczny, to moze dajmy lotrowi wiecej hp na start
![]() Lotrem latwiej sie expi? Chyba nie graliscie lotrami.. przy dluzszym lagu na expie lotr odrazu pada, a knechtowi zostaje jeszcze kilka hp zeby odskoczyc, schowac sie lub uleczyc, do tego knecht ma regeneracje i moze sie w kazdej chwili uleczyc, lotr niestety musi uciekac po jedzenie.. Gralem knechtem nizszym jak i wyzszym levelem i nie sadze by sie nim expilo trudniej niz lotrem.. na otwartej przesteni typu flaga gdy knecht wyjdzie z pelnym hp i plecakiem przeciwko lotrowi, to jesli ogarnia to nie powinien miec problemu uciekajac i leczac sie wystac cienia lotra, pozatym lotr po to ma cien i bieg by z niego zabijac knechta, bez cienia lotr nie ma wiekszych szans z knechtem ! Dobrze wiesz Slejter ze bez cienia zaden lotr Cie nie zabije na uz czy fladze ![]() ![]()
11-14-2013, 16:40
lotr bez cienia i tak bije konkretne obrazenia a im wyzszy lvl ma lotr tym wyzszy lvl podwojnego i sily ciosu a knecht mimo odbicia ma bardzo podobna obrone do lotra co mnie dziwi. Dark Beasta mam na 3ak bez krwi a on mnie na 2 moze zbic bez tego cienia. A co do regeneracji to musisz ja rozwinac na moim poziomie na 4 lvl minimum zeby ladnie sie hp regenerowalo bo jak masz na 2 3 to moby na mapach sie juz zrespia zanim zregenerujesz sobie hp. 85 Ataku dla knechta na starcie jest jak najbardziej sprawiedliwe bo moby w jagr wymagaja sporej ilosci owego ataku a na pvp 1 rana wiecej lub 8 hp wiecej lotrowi bardzo nie wadzi a podczas walk z lowca knecht jest w stanie do niego chociaz podejsc nie koniecznie go zabijajac ale wazne ze dojdzie a nie jak jest teraz ze dostaje 29 z kuszy od stedora z 6 pol a po 18 z 8. Bez przesady mateuszu ale lotr uzywajac lesny amulet na cieniu i biegu jest w stanie zabic kilku graczy na raz, nawet knechtow a knech nie wyrobi z leczeniem w takiej sytuacji. Po to sa wprowadzenie viztenhy zeby lotr z nich madrze korzystal a nie mowil ze knechta jest ciezko zabic bo ma duzo hp. Knecht powinien miec duzo hp w szczegolnosci teraz, gdy itemy za sp nie daja takiej liczby hp jak to bylo w poprzednich edycjach.
11-14-2013, 16:53
Na lesnym amulecie i biegu lotr ma ciagle 3 sekundy ruchu, nie wiem jak jest z viztehhem ale chyba tez, co do lowcy to fakt ze troche za mocno bije bo z 8 pol dostac 29 ran nie jest fajnie :p
11-14-2013, 17:25
Bieg+leśny amulet+ vizetth (koniecznie czerwony) = 1 akcja co 2 sekundy ;- )
11-14-2013, 17:28
Co to za różnica który?
11-14-2013, 17:29
bez viztehu nie oplaca sie uzywac lesnego na biegu.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|