03-25-2017, 14:11
(03-25-2017, 13:17)Dark Vego napisał(a): Wam to sie chyba w glowach pierdoli zdrowonikt nie broni robic unikowca, knecht ma fecht ktory daje tyle ataku ze az smiech i nie ma problemu z trafieniem zadnego unikowca, macie specki atak, ale po chuj dawac spec atak jak mozna sile lub hp..
Usunmy w pizdu atak i celnosc bo po chuj skoro unik jest zjebany.
Specka unik to jedyna fajna opcja w tej grze, bo kazda inna spec = postac taka sama jak inne, no kurwa eldorado
Proponuje masc na bol dupy i troche ataku dac a unik nie bedzie zadnym problemem
Kiedys dobra zaslona na 50 poziomie jeszcze na yeti siedziala. Trzeba bylo zbierac akcje zeby ja w ogole odpalic. Nie interesuje mnie to ze trzeba w ciul siana na najlepsze eq, nie ma prawa byc tak ze na 65 poziomie zaden mob Cie nie trafi to brak sensu gry. Dodatkowo 80% zaslon to boty teraz sie za to trzeba zabrac. Jeden juz wylecial na 360d ktory twierdzil ze super graczem jest bo w 20 dni 87 lvl wbil. Tak nie moze byc i zamiast sie spinac znalezc jakies sensowne wyjscie z tej sytuacji, bo na kazda edycje byly z 2-3zaslony bo nikomu sie nie chcialo tak wolno expic a teraz niedosyc ze najlepsza do expa jest to jeszcze nie chamuje rozwoju sily itp. Ani nie trzeba tracic akcji zeby ja odpalic.

nikt nie broni robic unikowca, knecht ma fecht ktory daje tyle ataku ze az smiech i nie ma problemu z trafieniem zadnego unikowca, macie specki atak, ale po chuj dawac spec atak jak mozna sile lub hp..