![]() |
Propozycja setów wyposażenia dla postaci - Wersja do druku +- Duel Online - Forum (https://www.duelonline.pl/forum) +-- Dział: O grze (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zmiany w grze/Pomysły na rozwój gry (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Propozycja setów wyposażenia dla postaci (/showthread.php?tid=386) |
RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - ModernWar - 02-11-2014 Wg mnie jak to ma być wprowadzone to sklep powinien być zresetowany a eq które już ktoś posiada powinno nie zaliczać sę do tych setów bo teraz kto chce może wykupić eq i sobie już skompletuje co mu się podoba pozatym mówicie że cenny mają być wyższe wiec ktoś kupi teraz a potem sprzeda i będzie zarobek RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - drazet - 02-11-2014 Aj, crafter... W tych setach chodzi o to, żeby zróżnicować itemy, a nie żeby każdy latał z Vikingiem, złotą, krzyżakiem itp itd... Chodzi tu o to, żeby te stare, nieużywane itemy zyskaly na wartości! W ten sposób buildy będą bardziej zróżnicowane, a nie wszystkie takie same. Po to są zrobione te sety, żeby dać szansę pechowcom i biedniejszym graczom na lepszą grę, a nie żeby czekali na cud aż wydropi im dobra broń... RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - Gees - 02-11-2014 Weź tak nie kozacz crafter, bo nie byłbyś taki pies jakby to Twój wróg miał Vikinga, a nie Ty! Set z Nocnym Smokiem, a set z Vikingiem = bonusy się mniej więcej równoważą, Ty masz coś innego a posiadacz innego setu ma coś innego! Chcesz bonus z setu z Nocnym Smokiem? Wydrop sobie Smoka! Nikt Ci nie broni. ![]() Zauważ, że każdy będzie miał taki sam bonus. Więc wszystko jest wyrównane. A łącząc jednego seta z drugim, idzie tu osiągnąć cuda ![]() ___________________________________________________________________________________________________________________________________ nie, twoje wypociny nie dadzą nic xD RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - crafter - 02-11-2014 Dobra ja juz skonczylem. Co mi lezalo na watrobie to powiedzialem. Teraz zobacze czy moje wypociny dadza cokolwiek. Prosze was tylko zebyscie z najlepszych itemow nie zrobili jakiegos badziewia. Mam nadzieje, ze ktos z was znajdzie sie kiedys w tej samej sytuacji co ja i wtedy powie " ej ten crafter to jednak mial racje" ![]() bade idz spac bo juz po 22 a jutro do szkoly RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - drazet - 02-11-2014 Tu crafter chodzi nie o to, żeby osłabić najlepsze itemy, ale żeby wzmocnić te słabe i nieużywane. Nikt nie chce uciąć Vikingowi tego BF'a. Chcemy tym pomysłem wyrównać przepaść między itemami. RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - crafter - 02-11-2014 ALE LUDZIE JA NIE MOWIE O TYCH SLABYCH DO JASNEJ CHOLERY!! MOWIE O SIEKACZU , O TOPORZE ZAGLADY! ONE MAJA W SECIE FAJNE BONUSY A NIE GOWNIANE TAK JAK VIKING ! A co do smoka to akurat ma swietne bonusy nie sadze zeby jakis lotr ktory by posiadal ten set bylby niezadowolony... RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - ModernWar - 02-11-2014 crafter zapytaj panią od historii o równouprawnienie ![]() RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - drazet - 02-11-2014 Daję się na spokój, nie będę się powtarzać. PS. porównaj sobie ŁĄCZNE bonusy z setów (czyli z itemów+z setu) i zobacz, co lepsze... RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - Gees - 02-11-2014 crafter ale nawet z słabym bonusem masz i tak lepszą broń od setów z toporami, siekaczami, etc... Widzę że Twój mózg nie ma nawet poniżej przeciętnej zdolności do analizowania troszkę większych planów, schematów, wypowiedzi... To jest wszystko tak pięknie przemyślane, jak tu może coś nie pasować? ![]() Smutne... RE: Propozycja setów wyposażenia dla postaci - crafter - 02-11-2014 dobra i tak za duzo juz pisalem dlatego skonczmy temat vikinga na forum. Jak ktos ma mi jeszcze cos do powiedzenia to zapraszam na pw |