![]() |
NIECIEKAWI GRACZE - Wersja do druku +- Duel Online - Forum (https://www.duelonline.pl/forum) +-- Dział: Gracze i o graczach (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Dział: Czarna Lista/Bohaterowie i Banici (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: NIECIEKAWI GRACZE (/showthread.php?tid=16) |
RE: Czarna lista graczy - ModernWar - 09-15-2013 (09-14-2013, 23:57)benderr napisał(a): dla mnie modern i wielki nie powinni byc straznikami. Modern jak zabije sie mu Mordern Wara, wpada na yeti i odswieza na sile a Wielki Trol powinien miec moda na osobnym koncie a nie na glownym. Tez chce ruch co 2/3 sek, wtedy exp wyglada bossko Pogadaj z Jaqb .... a nie będziesz bezpodstawne zarzuty mi tu robił. A tego że przed wczoraj Franco InsomaniaC i ktos jeszcze chciał isc na Air Elemy a ja im pomogłem na modzie to nikt nie napisze ...... Tylko nagonka na nas..... RE: Czarna lista graczy - szpakowski3 - 09-15-2013 Wy sie tak wszyscy cisniecie o tych adminow i o tego rene i jego eq , ale przeciez to jest wiadomo ze zrobia sobie nowe konta i nikt z nas nawet nie bedzie wiedzial ze to oni ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Czarna lista graczy - DUBPLATE - 09-15-2013 (09-15-2013, 01:48)szpakowski3 napisał(a): Wy sie tak wszyscy cisniecie o tych adminow i o tego rene i jego eq , ale przeciez to jest wiadomo ze zrobia sobie nowe konta i nikt z nas nawet nie bedzie wiedzial ze to oni polać temu panu. RE: Czarna lista graczy - Tragedia - 09-15-2013 W tej grze było tak zawsze, jeśli tak wam to przeszkadza i nadal gracie to pogratulować inteligencji RE: Czarna lista graczy - karjonos - 09-15-2013 (09-15-2013, 01:57)Tragedia napisał(a): W tej grze było tak zawsze, jeśli tak wam to przeszkadza i nadal gracie to pogratulować inteligencji Nie zgodzę się z tym, nie było tak zawsze. RE: Czarna lista graczy - ModernWar - 09-15-2013 Nawet nie podziękujecie mu że wam grę naprawił tylko pyskówkę na nim robicie. Wstydzilibyście się. W poprzedniej edycji było lepiej bo admini mieli gdzieś grę puścili event drop/exp i wszyscy zadowoleni bo zapomnieli wyłączyć i był przez miesiąc. RE: Czarna lista graczy - Crazy - 09-15-2013 (09-14-2013, 23:52)karjonos napisał(a): To w tej edycji strażnik może expić, zdobywać eq, a za zabicie go grozi ban i/lub czarna lista?? Interesujące. Musi Panie karjonos, lvl mi nie dadzą, stat też nie mam wygórowanych, więc muszę expić zebym był silniejszy aby tępić czarną listę. Pozdrawiam (09-14-2013, 23:57)benderr napisał(a): dla mnie modern i wielki nie powinni byc straznikami. Modern jak zabije sie mu Mordern Wara, wpada na yeti i odswieza na sile a Wielki Trol powinien miec moda na osobnym koncie a nie na glownym. Tez chce ruch co 2/3 sek, wtedy exp wyglada bossko Panie benderr proszę rozwinąć swoją myśl dlaczego nie powinienem być strażnikiem?a tak po za tym, skąd wiesz ze Wielki Trol to moje główne konto ? RE: Czarna lista graczy - Renebal - 09-16-2013 Zgłaszam na czarną listę gracza ukrywającego się pod nickiem "Jaqb". Wyzywa i to nie pierwszy raz, nie ważne że na pw, obraził mnie tym ;] Screen w załączniku RE: Czarna lista graczy - jaqb - 09-16-2013 Pierwszy raz Cię wyzwałem, zmyślasz, zmyślasz ... RE: Czarna lista graczy - Feil - 09-16-2013 Ogólnie to nie rozumiem po co się cały czas na siebie buntujecie, dajcie już sobie siana.. Ciśniecie się na to destiny i wyzywacie ich od najgorszych dlaczego ? bo są lepsi od niektórych z was? taka prawda.. |