Pvp to możesz co najwyżej porobić z własnym cieniem xD
Shoutbox archive
ale jeszcze jedna rzecz bym zmienil - cap lvl'a i liste najlepszych w zaleznosci od pvp a nie od najebania lvlow xD
a co do questow to tez jest xD bo nikt tego nie przemyslal - quest na 135 lvl a wejscie na mape od 150 xD
to, ze wylaczyli alchemie i zbieranie to jest kekw.. i to troche dlatego, bo ktos naduzywal xD
a liste mobow, dropow itp to i tak bym wszystko zaoral i poustawial od nowa, bo to tragedia xD na 1 lvl idziesz na zielone, pozniej lesne i elo. polowa gry w tym mapy po lewej od wioski czy na poludnie sa w zasadzie nieuzywane
I można zrobić taki jeden, na którym by wszystkie nominalne funkcjonalności działały. I niech sobie stoi dla tych, co od czasu do czasu wpadną popykać w kwadraty.
A co do serwerów, to naprawdę więcej sensu ma jeden. W tej chwili większych różnic między dwoma istniejącymi nie dostrzegam poza wielkością bonusu do expa i dropu
Ale jak dostanę na PW listę dropów i parametry itemków, to poradniki zaktualizuję, choćby dla własnej przyjemności i wygody
Co do głębszego zaangażowania się, to mam tak samo, jak pewnie większość dawnych graczy - dużo mniej czasu, dużo więcej obowiązków i zupełnie nową gamę problemów na głowie
Gronzo - tu zgoda, że spaliło się tysiące godzin i było kupę radochy Chyba w żadnej innej grze nie czułem się tak, jak w Duelu tuż po tym, jak odkryłem przepis na lekką miksturę leczenia i ją wyprodukowałem
Strasznie mi szkoda, że są wyłączone - już nawet niech nie dają expa albo jakiegoś naprawdę minimalnego, przecież i tak prawie nikt w to nie gra
A druga sprawa: wszystkie moje ulubione aktywności, tzn. łowienie, zielarstwo, kopanie i alchemia
Natomiast uważam, że najsensowniej byłoby po prostu wziąć i opublikować oficjalną listę mobów, dropów i ich parametrów tak, jak są w grze, bez konieczności ich odkrywania przez graczy - bo ich po prostu już nie ma tylu, żeby to miało sens
Wiesz, Kleon, ja na przykład parę drobiazgów w poradnikach poprawiłem, tak po prostu - bo akurat sobie czasem pykam w kwadraty z sentymentu i walcząc z tym czy owym mobkiem zauważyłem, że się coś nie zgadza